Aktuelle kurser

Her kan du se hvilke kurser vi p.t. udbyder - tilmelding sker ved at skrive til vores mail - bemærk at der er begrænsde pladser

Aktuelle kurser

Alle kruser foregår på Amager - afhængigt af kursus og antal er der flere mulige lokalitioner.

Kursus i MyEgo  -  NYT NYT NYT

Gratis - kursus i november 2019, kun gratis denne ene gang.

Et kursus for dig, som gerne vil se ind  - hvorfor ender du altid med samme resultater, når du virkelig gerne vil noget andet? og hvordan kan det være, at du finder det SÅ svært at flytte dine personlige grænser og være den du gerne vil være.

På dette kursus, finder du ud af hvem du er, og hvor du gerne vil være - du udarbejder din helt egen GAB-analyse og med en række værktøjer planlægger du din vej til at være en bedre udgave af dig - eller den udgave af dig, som du gerne vil være.

Det kan være på mange områder i dit liv, eller bare et bestemt sted, hvor du har svært ved at lykkes.

Men PAS PÅ - er du sikker på du ved hvem du gerne vil være - vi skubber lidt til forestillingen og forsøger at finde frem til dit sande jeg (Dit personlige Ego).

Kursus er et heldags kursus - det er gratis én gang i november og der er begrænsede pladser - så skynd dig at få din plads.

Er du interesseret så skriv til MN@mycoaching.dk - så får du alle informationer på en mail. 

Kursus foregår i Kastrup på Amager - kursus dag er lørdag den 23. november 2019.

 

MyCV

Et kursus for dig, som ikke bare skal udarbejde et CV til at søge et arbejde, men til dig som skal finde dit personlige og falige kompetencekort. Vi opbygger et CV, som det er nu, og et fremtidigt CV igennem kognitiv coaching - her analyserer vi dit "gab" og bygge en bro, mellem nutid og fremtid.

Kursus datoer:

Lørdag den 24. november 2019 kl. 10.00 - 16.00.

Tilmeding; book@mycoaching.dk

Max 10 deltagere pr. hold - ved mindre end 3 deltagere aflyses holdet.

Pris: 350,00 kr pr. person 

Bemærkninger: Du skal selv medbringe frokost.